fbpx

20% på alle skydedøre og skydedørsgarderober

Akustikpaneler i valnød på væggene

I et roligt boligkvarter ved Fredericia ligger en hvid, arkitekttegnet villa med udsigt over grønne
områder.  Her bor ægteparret Morten og Stine Cederberg

Kontraster og lysindfald

Store vinduespartier og ovenlysvinduer lukker lyset ind i den moderne murstensvilla, og netop det fangede Kjeld Mosegaard, da han første gang besøgte parret. Han så muligheden for at lade de mørke træpaneler skabe en flot kontrast i samspil med de hvide vægge og det naturlige lys:

– Vi fornemmede med det samme, at Kjeld havde sat sig ind i tingene. Han kom med idéer, som udfordrede os, og det var tydeligt, han vidste noget om det her. Blandt andet foreslog han, at vi kørte træet helt til gulvet og lavede nogle lækre indsnævringer ved køkkenpartiet. Det var ting, vi slet ikke selv havde overvejet, fortæller Morten.

Den gode dialog med Kjeld blev afgørende for, at Morten og Stine fik det resultat, de havde i tankerne. I fællesskab fandt de den løsning, der i dag præger hjemmet.

Akustikpaneler i stue
Akustikpaneler på rund væg
Akustikpaneler på rund væg

Solidt håndværk og hurtig montering

 

Det var den elegante bue i gangen, som tog længst tid at perfektionere, men selve monteringen af træpanelerne blev klaret på kun en enkelt dag:

– Snedkeren mødte op klokken 7.00 hjemme hos os – og det samme gjorde Kjeld. – Han var med os hele vejen. Fra de første idéer blev tænkt, til vi var helt i mål.

Et par uger efter, at træpanelerne var opsat, ringede han til os for at høre, hvad vi synes om resultatet. Vi kunne kun fortælle ham, at det var blevet mega fedt, siger Morten.

Et helt nyt hjem

Selvom villaen ligner sig selv på ydersiden, har træpanelerne fra INSIGHT Interior skabt en helt ny stemning i hjemmet. For Morten og Stine er det en daglig nydelse at se på valnøddetræets varme toner:

– Det er blevet et helt andet hus! For 10 år siden skulle indretningen være kold og steril, men nu har vi fået varmen og hyggen tilbage igen. Det samme siger vores gæster.

Træet skaber sådan en god atmosfære, og jeg er sikker på, at det her er en investering, der virkelig har højnet huset, fastslår Morten.

Akustikpaneler i køkken

Med akustikpaneler i valnød på væg og på Ø’en er der balance

Akustikpaneler i valnød på køkken-Ø

Ø’en fik også et løft

Hjørnesamling på køkken-Ø
I hjørnet er panelerne skåret i gering - en rigtig snedkersamling

Her kom de fra

Væg før montering af paneler
Køkken-Ø før opsætning af akustikpaneler
Rund væg før montering af akustikpaneler
Rund væg før montering af akustikpaneler

Elegante sengegavle af akustikpaneler

Soveværelset får et lækkert, luksuriøst look, når sengens fremtræden fuldendes med en sengegavl. De elegante akustikpaneler tilpasses sengens størrelse, så du får et flot resultat uanset, om sengen er king size, dobbelt, enkelt eller til familiens mindste. 

Du har selvfølgelig også mulighed for at vælge farver, afslutningslister og sengeborde, som matcher.

Lad os hjælpe dig

Kontakt os i dag og book et uforpligtende besøg.

Scroll to Top
Book et uforpligtende besøg

Lad os give dig indsigt

25 års erfaring med indretning og interiør
Ring på: 99 600 166