fbpx

20% på alle skydedøre og skydedørsgarderober

Insight Interior

En verden af muligheder skræddersyet til dit hjem

At finde den perfekte løsning er en proces, som skal imødekomme dine ønsker til hjemmets funktionalitet og indretning. Insight Interior skaber individuelle løsninger, hvad end det handler om garderober eller akustikpaneler. Sammen finder vi det udtryk, der passer til din persolige stil, dit hjem og din hverdag.

 

Kombinationen af håndværk, design og fundktionalitet er vores omdrejningspunkt. Vi møder dig med faglig  rådgivning fra de første idéer spirer frem, til den færdige løsning er installeret og med et stort udvalg af materialer og farver åbner vi for en verden af skræddersyede muligheder til dit hjem.

 

Manden bag Insight Interior

Kjeld Mosegaard, manden bag Insight Interior, har 25 års erfaring med designermøbler og interiorør. Som far til 3 børn ved han desuden, hvor afgørende den rigtige indretning er, når tingene skal have en fasat plads i hjemmet:

 

Hverdagen fungerer bedst, når indretningen er gennemtænkt, og alting har en naturig plads. Som far har jeg oplevet, hvordan sko, overtøj og skoletasker ofte smides i en bunke ved døren, fordi den naturlige plads ikke er der. For mig er godt design lig med indretning og funktionalitet, der komplementerer hverdagslivet og skaber den naturlige plads.

 

Når indretningen er designet til dit hjem og din daligdag opstår den perfekte løsning. Derfor tager vi altid udgangspunkt i din konkrete situation. Inspirationen folder sig ud i samspil med dig og tager højde for både bolig, møbler og farver – og din hverdag, naturligvis.  

 

Velkommen til, lad os sammen finde din perfekte løsning! 

 

Læn dig tilbage, se og lyt med

Mød Insight Interior go se, hvad vi kan tilbyde dig.

Lad os hjælpe dig

Kontakt os i dag og book et uforpligtende besøg.

Insight Interior er mere end ord

Insight Interior står for specialviden høstet gennem 25 års arbejde med design, indretning og kvalitetshåndværk. På den baggrund bliver du guidet gennem de valg, der skal træffes, når en skræddersyet garderobe- eller akustikløsning skal integreres i dit hjem.

Indsigt i design

Insight Interior tager udgangspunkt i din boligs arkitektur, din personlige smag og hjemmets øvrige indretning, uanset om du vælger en garderobe- eller akustikløsning. Det er din garanti for, at designet bliver en naturlig del af hjemmet.

Indsigt i funktionalitet

Funktionalitet får hverdagen til at flyde forhindringsfrit. I garderoben betyder det, at du har den rigtige dørstørrelse og det optimale antal hylder, bøjler eller skuffer, mens akustikpanelerne opfylder dine ønsker om lydabsorbering og brud med flader, som skaber efterklang. Insight Interior tager dig sikkert igennem alle valg.

Indsigt i detaljerne.

Vi mener det alvorligt, når vi siger, at du bare skal flytte ind. Insight Interior monterer professionelt din løsning, så skruer eller beslag er skjult, og døre med softluk er justeret korrekt. Oprydning og rengøring er naturligvis en del af opsætningen.

Scroll to Top
Book et uforpligtende besøg

Lad os give dig indsigt

25 års erfaring med indretning og interiør
Ring på: 99 600 166