fbpx

20% på alle skydedøre og skydedørsgarderober

Akustikpaneler

Den moderne boligstil med hårde trægulve, hvide gipslofter og store vinduespartier, der giver et dejligt lys, er en udfordring for akustikken i vores hjem. Lyden kan ikke absorberes af de glatte overflader og bliver i stedet kastet rundt, så rummet runger af ekko. Det kan akustikpaneler gøre noget ved.

Bryd de hårde overflader og skab god akustik

En god akustik er afgørende for, hvordan du opfatter et rum. Bliver du konstant forstyrret af ekko eller larm, gør det ikke rummet til et hyggeligt sted at være. Et akustikpanel kan både monteres på væg og loft, så de hårde overflader brydes, og den gode akustik kan folde sig ud.

Gå på opdagelse i detaljerne og få inspiration til det rigtige akustikpanel

Lyddæmpende akustikloft

Samlinger på akustik loft

Et elegant loft uden synlige samlinger Lad øjet løbe langs loftet: Det langstrakte blik stopper ikke ved synlige samlinger. Insight Interior opsætter akustiklofter uden tydelige

Læs mere »
Listeloft i køkken-alrum

Passer akustikpaneler til vores bolig

Få inspiration til at indrette boligen med akustikpaneler Akustikpaneler kan tilpasses din personlige stil, og vi monterer dem, så de fremhæver boligens arkitektur. Rustikt design

Læs mere »

Elegante sengegavle af akustikpaneler

Fremhæv sengens placering i soveværelset med en sengegavl. Vi tilpasser akustikpanelerne sengens størrelse, og leverer naturligvis afslutningslister og matchende sengeborde, hvis du ønsker det. De mange farver og materialer skaber løsninger, som understreger din personlige stil.

Lad os hjælpe dig

Kontakt os i dag og book et uforpligtende besøg.

Akustikpaneler i træ m/sort eller grå filt

God akustik til alle.

Opnå en kort efterklangstid

Vi måler rummets akustik i efterklangtid. Det er den tid, det tager, før lyden i rummet dør ud. Lyd reflekteres i hårde materialer, som forlænger efterklangstiden og samtidig forstærker lydniveauet. En kort efterklangstid gør rummet rart at være i, og med akustikpaneler på væg eller loft kan du skabe et behageligt lydniveau.

Behagelig lyddæmpning

Møbler, tæpper og gardiner er bløde materialer, der har en lyddæmpende effekt, fordi de absorberer lyden og afkorter efterklangstiden. For at opnå en god akustik i rummet bør et areal, der svarer til mellem 25-35% af gulvarealet, være dækket af lyddæmpende materialer. Det kan udfordre den moderne indretning, men akustikpaneler er designet til at absorbere lyden, så du ikke skal gå på kompromis med din personlige stil for at få en god akustik.

Akustikforbedring på to måder.

Pudsede, glatte vægge reflekterer kontinuerligt lydbølger, så det tager lang tid for lyden at dø ud. Det forbedrer et akustikpanel på grund af den indbyggede højdeforskel mellem lameller og filt, som bryder bølgerne, der nu ikke kastes tilbage i rummet.

 

Et professionelt akustikpanel monteret med 45 mm bagvedliggende mineraluld giver dig optimal effekt, fordi lyden vandrer igennem filten og bliver opslugt af mineralulden.

Vores PRO+ akustikpaneler reducer efterklangstiden til 0,5 sekunder. Til sammenligning ligger den anbefalede efterklangstid på maksimalt 0,6 sekunder. Det betyder, at PRO+ akustikpaneler med bagvedliggende mineraluld har samme lydabsorberende effekt som Troldtekt – en løsning både private og virksomheder kan have glæde af.

Skab hygge og varme

Akustikpaneler skaber ikke kun en behagelig lyd i rummet. De er også dekorative elementer i den moderne boligindretning, hvor det varme træ skaber en flot kontrast til de kølige flader. Panelerne bringer naturen ind i hjemmet og skaber en hyggelig stemning.

Opmåling, levering og montering

Vi tager højde for din personlige stil og din boligs arkitektur gennem præcis opmåling. Det sikrer, at du får en tilpasset løsning, hvad enten dit akustikpanel kræver montering på loft eller væg. Vi leverer et færdigt resultat inden for få uger, og står både for professionel montering og afsluttende oprydning.

Et miljøvenligt valg

Vores materialer er fremstillet med særlig tanke på miljøet og klimaet. Den lydabsorberende filt er skabt af genanvendeligt plast, som er samlet op fra verdenshavene. Hver enkelt filtplade, der måler 2400×1200 mm, er lavet af mindst 72 plastikflasker, og som certificerede OEKO-TEX 100 er de et bæredygtigt valg.

Træet vi anvender til vores akustikpaneler, er FSC-certificeret, så vi sikrer bæredygtigt skovbrug og samtidig tager hånd om planter, dyr og mennesker.

Alle akustikpaneler er fremstillet i brandhæmmende materialer, så de lever op til alle sikkerhedsstandarder.

Nemt og lige til

Du booker
et møde

Du booker et uforpligtende møde på 99 60 01 66 eller info@insightinterior.dk for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Vi kommer
på besøg

Vi kommer hjem til dig, og sammen designer vi den rette løsning.

Du modtager
et tilbud

Du modtager et tilbud fra os, så vi sikrer, at alle detaljer er på plads.

Vi leverer og monterer

Vi står for levering, montering og oprydning – du skal bare flytte ind.

Scroll to Top
Book et uforpligtende besøg

Lad os give dig indsigt

25 års erfaring med indretning og interiør
Ring på: 99 600 166