fbpx

20% på alle skydedøre og skydedørsgarderober

Vi leverer til hele Danmark

Kvalitet, design og hurtig levering.

Vi mener, akustikløsninger skal passe til det hus, du bor i.

Listeloft

Vi kommer hjem til dig

 

Vi skaber den bedste løsning, når vi oplever akustikken i rummet og ser det interiør, akustikpanelerne skal spille sammen med. Derfor kommer vi hjem til dig med prøver i fuld størrelse. Det giver dig et konkret billede af, hvordan dit hjem ser ud med akustikpaneler på loft eller vægge.

Har du ønsker til farver og finish, finder vi sammen de helt rigtige nuancer. Vi har eksempler med på en stor flade, så du får en realistisk fornemmelse af, hvordan det færdige resultat bliver, før du træffer et valg.

 

Jeg bor i Hørsholm – 325km og en bro fra Silkeborg. Kommer I lige forbi?​

 

I stedet for at betale husleje for 500 m.2 butikslokale med udstilling bruger vi pengene på at køre ud til vores kunder, og selvfølgelig tager vi også turen til Hørsholm. Eller et hvilket som helst andet sted i landet.

Ses vi?

Akustikpaneler monteret på biopejs
Besøg hos kunde

Kundeservice på distance

 

Vi kan ikke opleve akustikken, før vi står i rummet – og dog. Vi kan faktisk få et indtryk af lyden gennem telefonen, og i kombination med dine beskrivelser opnår vi god forståelse af problemstillingen.

Billeder – du hurtigt kan tage med telefonen – hjælper os desuden med at se, hvordan vi kan integrere akustikpanelerne bedst muligt i din bolig.

Det er kundeservice på distance, men kvaliteten forbliver uændret.

Fra idé til virkelighed

 

Ingen hjem er ens, og derfor skal alle akustikløsninger tilpasses individuelt. Vi er din sparringspartner fra de første idéer springer frem, til panelerne er monteret og arbejdet er afsluttet.

Den første dialog tager vi over telefonen eller online. Her finder vi ud af, hvilke paneler du får størst glæde af.

Efter vores samtale sender vi et illustreret løsningsforslag, så du kan se, hvordan det endelige resultat bliver.

Akustikpaneler på loft
Hjørnesamling på køkken-Ø
Dekorative og lyddæmpende akustikpaneler

Tid til besøg

 

Vi sender et tilbud til dig, før vi kommer på besøg. Det giver dig en fornemmelse af, hvordan resultatet bliver, og hvor meget det kommer til at koste, så du ikke får kaffen galt i halsen, når vi mødes hjemme ved dig.

Under besøget vælger du den endelige farve på akustikpanelerne ud fra de prøver og eksempler, vi har med. Samtidig får du også mulighed for at blive bekræftet i, at vi kan løse opgaven for dig.

Har du ikke den rigtige fornemmelse i maven, er det stadig helt OK at sige nej tak.

Levering og montering

Vi leverer til hele Danmark inden for 3 uger – og vi monterer naturligvis akustikpanelerne for dig.

Ønsker du selv at opsætte panelerne, er det også en mulighed.

Vi monterer

Vores snedker medbringer alle materialer til montering – fra paneler til skruer og værktøj. Du skal blot åbne døren, så sørger vi for resten. Vi rydder selvfølgelig pænt op efter os, så du ikke en gang skal tænke på at støvsuge, når vi er gået.

Du monterer

Vil du selv sætte panelerne op, leverer vi dem på din adresse i den uge, du ønsker det. Vi bekræfter den præcise dato for levering få dage efter, du har afgivet din ordre.

Senest dagen før modtager du en SMS med det præcise tidspunkt for levering.

Der skal være nogen på adressen til at modtage varerne på afleveringsdagen, hvis ikke vi på forhånd har aftalt, hvor vi skal sætte dem.

Loft med lyddæmpende akustikpaneler

Lad os hjælpe dig

Kontakt os i dag og book et uforpligtende besøg.

Listeloft i køkken-alrum

Passer akustikpaneler til vores bolig

Få inspiration til at indrette boligen med akustikpaneler Akustikpaneler kan tilpasses din personlige stil, og vi monterer dem, så de fremhæver boligens arkitektur. Rustikt design

Læs mere »
Scroll to Top
Book et uforpligtende besøg

Lad os give dig indsigt

25 års erfaring med indretning og interiør
Ring på: 99 600 166