fbpx

20% på alle skydedøre og skydedørsgarderober

Komplette garderobeløsninger skræddersyet til dig og dit hjem

Med udgangspunkt i dine drømme designer Insight Interior skabe efter mål, som opfylder dine personlige ønsker og udnytter pladsen i rummet bedst muligt. Resultatet bliver en funktionel garderobeløsning, som er fuldt integreret i hjemmet og til daglig glæde for dig.

Du har stor frihed til at sammensætte en personlig garderobe, for vi tilbyder et varieret udvalg af designs, døre, fronter, farver og materialer, som passer til et hvert hjem. For at give dig en skræddersyet løsning foretager vi en professionel opmåling, der tager forbehold for hjemmets skæve vinkler, skrå vægge og hjørner. Det sikrer, at garderobeskabet passer til rummet inden montering.

Alt i garderobeskabe og indbygningsskabe efter mål

Højt til loftet, hjørner, skæve vinkler og skråvægge forhindrer dig ikke i at få en flot og funktionel garderobeindretning. Insight Interior leverer garderobeskabe og indbygningsskabe efter mål, så du får en skræddersyet garderobeløsning, der passer til dine behov og imødekommer den øvrige boligindretning.

Vi tager udgangspunkt i dig og dit hjem, når vi designer kvalitetsskabe efter mål. Det giver et flot resultat, som sikrer, at du får mest ud af boligens kvadratmeter. Opmålingen foretager vi gratis hjemme hos dig, og efterfølgende modtager du et uforpligtende tilbud, der er tilpasset dine individuelle ønsker. Når du har takket ja til vores tilbud, monterer vi garderobeskabene.

Lad os hjælpe dig

Kontakt os i dag og book et uforpligtende besøg.

Vi giver gratis opmåling og tilbud på dine nye skabe

En funktionel garderobeindretning er individuel. Derfor designer vi indbyggede skabe og garderober efter dine personlige ønsker, så du får et skræddersyet resultat, der er fuldt integreret i hjemmet.

Insight Interior tager ansvar for opmålingen. Derfor kommer vi gratis hjem til dig og foretager en professionel opmåling, der sikrer, at vi har de præcise mål til dine nye garderobeskabe. Samtidig præsenterer vi dig for de muligheder, du har, så designet rammer boligens stil.

Drømmer du om indbygningsskabe, et custom made walk-in eller et garderobeskab med skydelåger? Vi vejleder og inspirerer dig til den rette løsning, og viser et bredt udvalg af designs, farver og materialer. På den måde garanterer vi, at skabsløsningen passer til dig og dit hjem, før vi monterer.

Sådan gør vi

  • 1. Tag fat i os og book et gratis besøg i dag. Vi kommer hjem til dig, så du nemt kan se, hvilke garderobeløsninger vi tilbyder.

 

  • 2. Vi foretager en gratis opmåling af rummet og sender efterfølgende et uforpligtende tilbud med udgangspunkt i dine behov.

 

  • 3. Når du har godkendt vores gratis tilbud, udfører vi skabsmontagen hurtigt og professionelt. Vi kommer på en dag og et tidspunkt, der passer bedst i din kalender.

Altid professionel skabsmontage

Hos os får du professionel montering af skabe på mål.

Vi designer den perfekte løsning til dig og leverer kvalitetsskabe i et individuelt design. Sådan får du den garderobeløsning, der opfylder dine drømme og udnytter alle rummets kvadratmeter. Vi viser dig de mange muligheder, vi tilbyder inden for materialer, funktionalitet, døre og designs og præsenterer dig for de mange detaljer, der gør garderoben til en personlig fornøjelse.

Når du har udset dig et drømmedesign, foretager vi en præcis opmåling af rummet. Efterfølgende monterer vi professionelt skabene hurtigt, rydder op og så er du klar til at lægge tøj og sko på de rette hylder.

Insight Interior tager ansvar gennem holdbare garderobeløsninger og professionel skabsmontage. For at værne om miljøet, anvender vi kun træ, der er FSC / PEFC-certificeret og som understøtter et bæredygtigt skovbrug med fokus på planteliv, dyreliv og arbejdsforhold.

Skabe med skydedøre udnytter pladsen

Komplette løsninger holder orden på garderoben, så rummet ser pænt og ryddeligt ud. Bag skydelåger skjuler du tøjet, så det hænger beskyttet, til du skal bruge det.
Desuden kan skydedøre skubbes til side, så de ikke optager plads ud i rummet. Det giver dig op mod 50 % mere opbevaringsplads, hvilket er en stor fordel i den lille bolig, hvor det gælder om at undgå spildplads og udnytte hver en kvadratmeter.

Vi tilpasser dørene efter bredde og funktion, så der altid er en naturlig adgang til tøjet. Med flere døre får to personer mulighed for at finde ting i garderoben på samme tid, uanset om tøjet hænger på bøjler eller ligger på hylder.

Har du indbygningsskabe i dit bryggers, kan vaskemaskine og tørretumbler også let gemmes af vejen bag skydedøre, der kan blive op til 180 centimeter i bredden.

Indret og design skabet til dine behov

Skabsplads kan man aldrig få nok af, og når du indretter garderobeskabet optimalt, og udnytter alle hjørner, får du ekstra plads til tøj, sko og anden opbevaring.

Har du brug for ekstra hylder til sko eller bøjlestænger til de mange skjorter? Under vores besøg taler vi om dine behov, så vi sikrer, at du får et klædeskab, der opfylder alle dine ønsker.

En gennemtænkt garderobeindretning giver dine ting en naturlig plads i hjemmet. Har du på forhånd gjort dig tanker om, hvordan den optimale skabsindretning er for dig, lytter vi til dine idéer og designer en speciallavet opbevaringsløsning ud fra dine ønsker til farver, fyldninger og lys.

En garderobeindretning, der har indbygget lys med sensor, tænder og slukker lyset automatisk, når du åbner eller lukker skydedøren. Det gør det let at finde tøj og sko, selvom det øvrige lys i rummet er slukket. Vi tilbyder LED-soft light og løsninger uden ledninger eller kontakter, så du kan få den kvalitet i garderoben, du ønsker.

Måltilpassede døre

I en skræddersyet garderobe bestemmer du selv indretningen – både når du vælger walk-in og skabe med skydedøre. Vi tilpasser dørene efter bredde og funktion, så der altid er en naturlig adgang til tøjet. Med flere døre får to personer mulighed for at finde ting i garderoben på samme tid, uanset om tøjet hænger på bøjler eller ligger på hylder.

Har du garderobeskabe i dit bryggers, kan vaskemaskine og tørretumbler også let gemmes af vejen bag skydedørene, der kan blive op til 180 centimeter i bredden.

 

Walk-in closet til store og små rum

Det er luksus at åbne en garderobe, hvor tøjet hænger pænt på bøjler eller ligger foldet flot på hylderne. En skabsløsning, som er tilpasset dine ønsker, gør det let at få overblik, når den rigtige skjorte eller bluse skal findes bag skabslågerne.

Et walk-in closet er den ideelle opbevaringsløsning, der både giver plads til tøj, sko og andre ting, du ikke bruger dagligt. Samtidig optimerer de indbyggede garderober pladsen i hjemmet langt bedre end andre skabsløsninger, fordi vi designer efter mål og dermed aktivt udnytter skæve hjørner eller skråvægge til din fordel. Selv i de mindste rum kan du få en walk in-garderobe med plads til både tøj og sko.

Indret dit walk-in med hylder, skuffer og bøjler, så der bliver plads til alle dine ting. Hæng skjorter og kjoler på bøjlestænger med lys, nyd, at bukser og bluser er organiseret på hylderne og at undertøj og sokker ligger klar til brug i udtræksskufferne.

Har du højt til loftet, kan du udnytte det med en indbygget skabsløsning, der går fra gulv til loft. Bag skydelågerne kan du gemme vinterjakker, skitøj, sko, sportsudstyr, rejsetasker, rullekufferter eller småting, du ikke bruger hele året. Det giver et flot og ryddeligt udtryk.
Har du andre ønsker?

Vi leverer en komplet walk in-garderobe til dine behov.

Individuelt design af garderobeskabet

Det er de små detaljer, der letter hverdagen. Det kan være en skuffe med soft close, som lydløst lukker af sig selv eller døren, der med et lille puf roligt glider på plads, når du går ud af rummet. En indbygget sensor, som tænder og slukker lyset automatisk, når du benytter garderoben, er også med til at understrege den kvalitet, der gør hverdagen funktionel.

Insight Interior leverer garderobeskabe i individuelt design, og monterer en skabsløsning, der tager udgangspunkt i dine behov. Det giver dig frihed til at indrette garderoben med bøjlestænger, hylder, skuffer, skohylder eller smarte udtræksløsninger med god plads til bælter, tørklæder, smykker og slips.

 Med de praktiske hylder eller bøjlestænger, der kan trækkes ud, holder du orden på garderoben og kan hurtigt få et overblik, når tøjet skal findes. Vi tilbyder dig en custom made løsning, der både kan monteres med fuldt skuffeudtræk eller som faste hylder.

Mærk følelsen af god plads i det lille rum, når du vælger skydedøre eller skydelåger. De kan let skubbes til side, så du kan finde det, du har brug for i garderoben, og værelset opleves med et lyst og rummeligt, fordi skydedørene ikke åbnes ud i rummet. Monterer du glasdøre, tilføjer du endnu mere luft til rummet.

I en skræddersyet garderobe bestemmer du selv indretningen – både når du vælger walk-in og indbyggede skabe med skydedøre. 

Oplev fordelene ved skydedørsskabe til skrå vægge efter mål

Skrå vægge er ikke en udfordring for os, for med skydedøre efter mål skaber vi flotte og praktiske resultater i alle rum.

Skydedørsskabe er en elegant garderobeløsning, der kan tilpasses både lige vægge og skråvægge. Kombinerer du skydelågerne med indbyggede garderobeskabe tager vi naturligvis hensyn til hjørner, skæve vinkler og skrå vægge under den gratis opmåling og efterfølgende montering.

Den største fordel ved skydedørsskabe er, at de fylder mindre end andre låger, som åbner ud i rummet. Det er praktisk i de mindre værelser, men selv store soveværelser, børneværelser, gæsteværelser, kontorer, entréer, bryggerser, badeværelser eller køkkener kan vinde ekstra plads ved at få monteret  skabe på mål.

Vil du opleve de praktiske fordele ved en skræddersyet garderobe med skydedøre, skaber vi en indbygget løsning til dit hjem, uanset hvilken bredde eller højde, der er brug. Har du skrå vægge eller lofter, tilpasser vi naturligvis både døre og indretning efter hældningen, så din garderobe bliver en naturlig del af rummet, der udnytter kvadratmeterne fuldt ud og er let at bruge.

Få svar på dine spørgsmål om garderobeskabe til indbygning

Vi har mere end 25 års erfaring i at levere møbel- og interiørløsninger i høj kvalitet med fokus på design og funktionel indretning. Gennem de sidste 10 år har vi specialiseret os i skydedørsgarderober, så vi kan vejlede dig gennem hele processen. Har du brug for  kompetent rådgivning fra fagpersonalet eller søger du inspiration til den rigtige skabsløsning, kan du altid kontakte os på telefon 99 600 166 eller mail info@insightinterior.dk.

Hvorfor skal jeg vælge et indbygget garderobeskab?

Et indbygget garderobeskab er den ideelle opbevaringsløsning til dig, der drømmer om at udnytte alle kvadratmeter. Vi tilpasser tøjskabet efter mål, og leverer både med skydedøre, skydelåger eller som walk-in closet afhængig af, hvad du ønsker.

Hvilket garderobeskab skal jeg vælge?

Vi tilbyder et bredt udvalg af flotte garderobeskabe, som både i designs, farver og materialer matcher din personlige stil og rummets indretning. Gør det klart fra begyndelsen, hvad skabet skal indeholde. Vil du skjule en vaskemaskine bag skydedøre? Har du brug for en rummelig walk in-garderobe med ekstra hylder eller bøjlestænger med udtræk? Vi leverer en skræddersyet garderobeløsning med udgangspunkt i dine behov.

 

Er indbygningsskabe velegnede i mit soveværelse?

Mange vælger en unik garderobeløsning i soveværelset, så man har let adgang til tøj og sko. I indbygningsskabe bliver tøjet organiseret på en elegant måde, så rummet fremstår roligt og ryddeligt. Spar plads ved at vælge skydedøre, som optager færre kvadratmeter end almindelige låger, du åbner ud i soverummet, og få udnyttet alle hjørner med de praktiske indbygningsskabe efter mål.

Nemt og lige til

Du booker
et møde

Du booker et uforpligtende møde på 99 60 01 66 eller info@insightinterior.dk for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Vi kommer
på besøg

Vi kommer hjem til dig, og sammen designer vi den rette løsning.

Du modtager
et tilbud

Du modtager et tilbud fra os, så vi sikrer, at alle detaljer er på plads.

Vi leverer og monterer

Vi står for levering, montering og oprydning – du skal bare flytte ind.

Scroll to Top
Book et uforpligtende besøg

Lad os give dig indsigt

25 års erfaring med indretning og interiør
Ring på: 99 600 166