fbpx

20% på alle skydedøre og skydedørsgarderober

Træpaneler løste Øzbeks akustikproblemer

3,60 meter er der fra plænens grønne græs til det sorte tegltegn på toppen af den nybyggede murstensvilla i Randers. Her flyttede Mustafa Øzbeks forældre ind i 2020

En god dialog over kaffen

Stue og køkken er nogle af de vigtigste opholdsrum i hjemmet. Derfor var det en udfordring for Øzbeks forældre, at den dårlige akustik vanskeliggjorde de lange, gode samtaler med familien:

– De glatte vægge gjorde, at vi kunne høre selv små vibrationer mellem rummene. Jeg havde en idé om, hvilke vægge, der gav problemer, men det var Kjelds konkrete inputs og en fælles forståelse, som skabte den rigtige løsning, fortæller Øzbek og uddyber:

– Jeg forestillede mig træpaneler i valnød, men Kjeld anbefalede egetræ, som han mente, passede bedre til huset. Over en kop kaffe forklarede han, hvorfor valnød ville blive for mørkt, og i dag kan jeg se, han havde ret. Jeg er glad for, han turde stå ved sin mening i stedet for at tale mig efter munden, for det har resulteret i et virkelig elegant udtryk.

Akustikpaneler i køkken-alrum
Listevæg med sort skyggekant

Isolering bag træpanelerne

Egetræ er et klassisk valg, som lysner rummet, men de smukke træpaneler har mere end blot en æstetisk funktion:

– Kjeld anbefalede isolering bag panelerne – noget jeg slet ikke selv havde overvejet som en mulighed. Her kunne jeg tydeligt mærke, han var en professionel fagmand, som havde styr på tingene, for isoleringen har virkelig hjulpet på akustikproblemerne, forklarer Øzbek.

Opsætningen blev klaret på en dag

Det var på slaget, montøren mødte op på adressen, og selvom en særligt udfordrende skråvæg skulle beklædes med et ekstra tykt panel, blev opsætningen klaret på 6 timer:

– Montøren gjorde sig meget umage, og han var utroligt ryddelig, så vi mærkede næsten ikke, at der var en håndværker i huset. Jeg har ikke fortrudt, jeg valgte INSIGHT Interior, for jeg kunne ikke selv have lavet så flot et resultat, fortæller Øzbek og fremhæver detaljernes afgørende effekt:

– Panelerne er pænt lukket af, og det giver en flot finish. Det er meget lækkert, og selv fodpanelerne er flotte, siger han.

Akustikpaneler

Montøren gjorde sig meget umage med tilpasning ved døren og mod det skrå loft.

Afslutningsliste på panelvæg

Mineraluld bag panelerne giver effektiv lyddæmpning. Det fylder lidt mere i dybden, men med den rigtige liste bliver det altid en pæn afslutning.

Lyddæmpende trælameller
Panelerne er løftet lidt fra gulvet - det giver et lettere udtryk og det er nemt at vaske gulv.

Her kom de fra

Køkken-alrum før opsætning af akustikpaneler
Entre før opsætning af akustikpaneler
Væg i køkken-alrum før montering af akustikpaneler
Køkken-alrum

’Jeg ringer efter Kjeld igen’ Det er ikke kun akustikken, panelerne forbedrede. Øzbek fortæller, hvordan træets varme toner har skabt et hyggeligt hjem: - Nu sidder vi  gerne op til halvanden time og hygger ved maden. - Jeg er meget imponeret over Kjelds professionalisme og viden, men også, at han tog sig tid til at komme forbi og se det færdige resultat. Han sælger ikke bare en vare, han lytter til kunderne, og har sans for detaljerne. Det har været en fornøjelse at møde fagfolk, som ved, hvordan tingene skal gøres.

Elegante sengegavle af akustikpaneler

Soveværelset får et lækkert, luksuriøst look, når sengens fremtræden fuldendes med en sengegavl. De elegante akustikpaneler tilpasses sengens størrelse, så du får et flot resultat uanset, om sengen er king size, dobbelt, enkelt eller til familiens mindste. 

Du har selvfølgelig også mulighed for at vælge farver, afslutningslister og sengeborde, som matcher.

Lad os hjælpe dig

Kontakt os i dag og book et uforpligtende besøg.

Akustikpaneler med indbygget biopejs

Hvad koster akustikpaneler

Hvad koster akustikpaneler Det er ikke enkelt at svare på, men vi vil godt forsøge at give et seriøst svar. Paneler Basic  kr. 998,-  pr.

Læs mere »
Listeloft i køkken-alrum

Passer akustikpaneler til vores bolig

Få inspiration til at indrette boligen med akustikpaneler Akustikpaneler kan tilpasses din personlige stil, og vi monterer dem, så de fremhæver boligens arkitektur. Rustikt design

Læs mere »
Scroll to Top
Book et uforpligtende besøg

Lad os give dig indsigt

25 års erfaring med indretning og interiør
Ring på: 99 600 166