fbpx

Træpaneler løste Øzbeks akustikproblemer

3,60 meter er der fra plænens grønne græs til det sorte tegltegn på toppen af den nybyggede murstensvilla i Randers. Her flyttede Mustafa Øzbeks forældre ind i 2020

En god dialog over kaffen

Stue og køkken er nogle af de vigtigste opholdsrum i hjemmet. Derfor var det en udfordring for Øzbeks forældre, at den dårlige akustik vanskeliggjorde de lange, gode samtaler med familien:

– De glatte vægge gjorde, at vi kunne høre selv små vibrationer mellem rummene. Jeg havde en idé om, hvilke vægge, der gav problemer, men det var Kjelds konkrete inputs og en fælles forståelse, som skabte den rigtige løsning, fortæller Øzbek og uddyber:

– Jeg forestillede mig træpaneler i valnød, men Kjeld anbefalede egetræ, som han mente, passede bedre til huset. Over en kop kaffe forklarede han, hvorfor valnød ville blive for mørkt, og i dag kan jeg se, han havde ret. Jeg er glad for, han turde stå ved sin mening i stedet for at tale mig efter munden, for det har resulteret i et virkelig elegant udtryk.

Viser træpaneler i køkken-alrum

Isolering bag træpanelerne

Egetræ er et klassisk valg, som lysner rummet, men de smukke træpaneler har mere end blot en æstetisk funktion:

– Kjeld anbefalede isolering bag panelerne – noget jeg slet ikke selv havde overvejet som en mulighed. Her kunne jeg tydeligt mærke, han var en professionel fagmand, som havde styr på tingene, for isoleringen har virkelig hjulpet på akustikproblemerne, forklarer Øzbek.

Opsætningen blev klaret på en dag

Det var på slaget, montøren mødte op på adressen, og selvom en særligt udfordrende skråvæg skulle beklædes med et ekstra tykt panel, blev opsætningen klaret på 6 timer:

– Montøren gjorde sig meget umage, og han var utroligt ryddelig, så vi mærkede næsten ikke, at der var en håndværker i huset. Jeg har ikke fortrudt, jeg valgte INSIGHT Interior, for jeg kunne ikke selv have lavet så flot et resultat, fortæller Øzbek og fremhæver detaljernes afgørende effekt:

– Panelerne er pænt lukket af, og det giver en flot finish. Det er meget lækkert, og selv fodpanelerne er flotte, siger han.

Montøren gjorde sig meget umage med tilpasning ved døren og mod det skrå loft.

Mineraluld bag panelerne giver effektiv lyddæmpning. Det fylder lidt mere i dybden, men med den rigtige liste bliver det altid en pæn afslutning.

Panelerne er løftet lidt fra gulvet - det giver et lettere udtryk og det er nemt at vaske gulv.

Her kom de fra

’Jeg ringer efter Kjeld igen’ Det er ikke kun akustikken, panelerne forbedrede. Øzbek fortæller, hvordan træets varme toner har skabt et hyggeligt hjem: - Nu sidder vi  gerne op til halvanden time og hygger ved maden. - Jeg er meget imponeret over Kjelds professionalisme og viden, men også, at han tog sig tid til at komme forbi og se det færdige resultat. Han sælger ikke bare en vare, han lytter til kunderne, og har sans for detaljerne. Det har været en fornøjelse at møde fagfolk, som ved, hvordan tingene skal gøres.

Elegante sengegavle af akustikpaneler

Soveværelset får et lækkert, luksuriøst look, når sengens fremtræden fuldendes med en sengegavl. De elegante akustikpaneler tilpasses sengens størrelse, så du får et flot resultat uanset, om sengen er king size, dobbelt, enkelt eller til familiens mindste. 

Du har selvfølgelig også mulighed for at vælge farver, afslutningslister og sengeborde, som matcher.

Lad os hjælpe dig

Kontakt os i dag og book et uforpligtende besøg.

Frihed til at vælge

Frihed til at vælge Om dit valg er at arbejde hjemmefra, studere eller at gøre en indsats i din lokale forening, så har du behov

Læs mere »

Forkælelse og velvære

Forkælelse og velvære I walk-in garderoben er der rum til at, du kan gå på opdagelse blandt dit yndlingstøj og dine sko. Den rette stemning

Læs mere »
Book et uforpligtende besøg

Lad os give dig indsigt

25 års erfaring med indretning og interiør
Ring på: 99 600 166