fbpx

20% på alle skydedøre og skydedørsgarderober

Skab stemning med akustikpaneler

Pris fra 1.995 kr.

Træets varme toner byder dig velkommen hjem, og skaber en stemningsfuld atmosfære selv på de dage, hvor regnfrakken hænges på knagerækken.

Akustikpaneler sørger ikke kun for en behagelig lyd, men sætter også en stilfuld ramme i rummet, så både du og dine gæster føler sig hjemme, når døren åbner.

Vi leverer panelfelterne færdigolieret gratis til hele Danmark inden for 7 dage.

Entre til din stil

Der skal være plads til hverdagslivet i entreen, hvor sko, skoletasker og jakker skal have en fast plads. Samtidig er det også her, du byder gæster velkommen, og derfor må rummet gerne se præsentabelt ud alle ugens dage.

Det imødekommer vores akustikpaneler, som findes i syv forskellige farver og to træsorter. Vælg mellem eg eller valnød og udse dig den nuance på farveskalaen, som fremhæver din personlige stil. Du fuldender entreens visuelle fremtoning med en matchende afslutningsliste.

Panelfelter til alle rum

Det er ikke kun i entreen, panelfelterne er populære, for deres stilrene udseende og den lette opsætning, gør det oplagt at integrere dem i flere rum.

Har du lyst til at indrette stuen, kontoret eller børneværelset med panelerne, er det bestemt en mulighed. Det samme gælder også, hvis du ønsker at bruge panelfelterne som sengegavl. Fremgangsmåden til montering er præcis den samme.

Akustikpaneler med spejl
Akustikpanel

Hurtig og nem montering

Vi leverer en færdig pakkeløsning med panelfelter og afslutningslister i den størrelse, du ønsker. Der medfølger også beslag og montagelim, så du nemt kan klare opsætningen selv. Fremgangsmåden har vi beskrevet trin for trin i vores udførlige monteringsvejledning.Oplever du udfordringer med montagen, er du altid velkommen til at kontakte os, ligesom vi også gerne varetager opsætningen, hvis du ønsker akustikpaneler andre steder i hjemmet.

Få panelfelter lavet efter mål

Vi udformer panelfelterne efter mål, så du får et resultat, der passer til hjemmets arkitektoniske udtryk. Det betyder, at skråvægge, stor loftshøjde eller andre detaljer kan fremhæves og understøttes med akustikpanelerne.

Standardhøjde

Panelfelterne kan leveres i forskellige højder og tilpasses rum med både stor og lille loftshøjde. Vælg mellem 139 centimeter, 240 centimeter eller 278 centimeter.

Standardbredde

Panelfelterne kan leveres med varierende bredde, så du har mulighed for at beklæde både større eller mindre arealer. Vælg mellem 68,4 centimeter, 98,4 centimeter, 128,4 centimeter eller 158 centimeter.

Specialløsning

Vi tilpasser gerne panelfelterne i højden mod et pristillæg. Ønsker du en specialløsning, er du velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde den rette løsning.

Fuldend helhedsindtrykket med en afslutningsliste

I stedet for den sorte akustikfilt kan du placere en fineret afslutningsliste på siden af højre og venstre panel. Det giver en flot afrunding, som skaber et fuldendt helhedsindtryk.

Listen har præcis samme bredde og udseende som de andre lameller, og vil derfor naturligt understøtte det færdige resultat.

Gratis & hurtig levering

Høj kvalitet

Nem montering

Fra farvevalg til færdigt resultat

1.

Vælg mellem 7 farver og 2 træsorter

2.

Bestem bredde og højde

Akustikpanel med spejl

Har du andre ønsker?
Tag fat i os! Vi skaber den rigtige løsning med mål, der er tilpasset dit hjem.

Ring på 99 60 01 66
Skriv på info@insightinterior.dk

Scroll to Top
Book et uforpligtende besøg

Lad os give dig indsigt

25 års erfaring med indretning og interiør
Ring på: 99 600 166