fbpx

20% på alle skydedøre og skydedørsgarderober

Æstetik og funktionalitet forenes
i den fælles lejlighed

De store panoramavinduer fra gulv til loft giver ikke kun et fantastisk lysindfald mod de hvide vægge.
De afslører også udsigten over Vejle City, hvor broen, Bølgen og kirkespir springer frem i bybilledet.

Entre med indbygget skabe og garderobe

Særlige ønsker satte rammen

Både Helle og Mona er meget detaljeorienterede, og vidste på forhånd, hvad de ønskede: Et stilrent udtryk med stor funktionalitet:

I entreen fik vi en løsning, som lignede de eksisterende teknikskabe, så der blev plads alle vores sko.

Det var Kjelds idé at bruge fronten fra 60-centimeterskabet til skoskabet i entreen. Det skabte sammenhæng mellem rummene i lejligheden, og jeg fik samtidig skjult opbevaring i min garderobe, lyder det.

Helle ønskede samtidig at opgradere standardstængerne i aluminium til rustfrit stål, og netop dette valg har skabt den sidste finish.

I den moderne penthouselejlighed på 3. sal bor Helle og roommaten Mona:

“Da vi flyttede ind i januar 2021, var der ingen opbevaringsløsning foruden to skabe på 60 centimeter. Vi var ellers vant til walk in, så det var et stort skifte”, fortæller Helle.

“Kjeld besøgte os en tidlig morgen, så vi kunne snakke processen igennem. Vi viste ham vores tegninger, og på baggrund af dem bød han ind med sine idéer og fandt de rigtige moduler. Han har et indgående kendskab, som gør ham knivskarp til at finde de produkter, der kunne realisere vores tanker, så det både blev praktisk og lækkert”, konstaterer Helle.

Indbygget skabsløsning

Mona ønskede en garderobe med et højt skab på hver side af sengen, som blev forbundet med skabe hen over sengen.

Det endte med en skræddersyet snedkerløsning, som er tilpasset rummets dimensioner og Monas visioner.

Fuld udnyttelse af lofthøjden

For at udnytte loftshøjden på 268 centimeter, foreslog Kjeld, at Helle fik nedsvingsbøjlestænger i garderoben. En praktisk fjedermekanisme sørger for, at bøjlestængerne kan trækkes ned i en passende højde, selvom de placeres højt:

Systemet er genialt! Jeg kan få de ting ned, jeg skal bruge uden at hente en stige eller stol først. Jeg kan virkelig udnytte skabet, så her havner alt rodet ikke bare, forklarer Helle.

Hjørneløsning i Walk-in garderobe
Walk-in garderobe
Nedsvingsbøjlestang

Hurtig håndtering gjorde lejligheden indflytningsklar

Drømmen var mere opbevaringsplads og funktionalitet i hverdagen, men uden at gå på kompromis med de lækre detaljer. Det blev i den grad opfyldt:

“Mange tror, lejligheden har set sådan ud fra begyndelsen, fordi opbevaringen er så godt integreret. Vi har fået præcis det udtryk, vi gerne ville, og det passer så fint til lejlighedens stil”. 

“Gennem hele processen har Kjeld været utroligt lyttende, og han har reageret hurtigt, så vi kom helt på plads med garderobeløsningen og kunne pakke de sidste flyttekasser ud”, slutter hun.

Lad os hjælpe dig

Kontakt os i dag og book et uforpligtende besøg.

Scroll to Top
Book et uforpligtende besøg

Lad os give dig indsigt

25 års erfaring med indretning og interiør
Ring på: 99 600 166