fbpx

20% på alle skydedøre og skydedørsgarderober

Invester i detaljerne

Når du investerer i detaljerne, får du en løsning, som er naturligt tilpasset dit hjem og perfektioneret til din personlige stil.

Listeloft med sorte skyggekanter

Skarpe linjer

De skarpe linjer træder tydeligt frem, når den sorte skyggeeffekt mod væg og friser markerer overgangen mellem akustikpaneler og de hvide elementer.

Det giver rummet et enkelt, stringent udtryk, som både er smukt i ældre og moderne villaer.

Akustikpaneler på fodliste og hængende på væg

Tilpassede lister

Det giver et elegant look at lade panelerne slutte midt på væggen. Vi sætter prikken over i’et med en afslutningsliste, som har finer på tre sider, og naturligvis tilpasses panelernes tykkelse.

Du opnår større lyddæmpning med et hulrum til mineraluld bag panelerne. Uanset om hulrummet er 30 eller 45 millimeter, leverer vi en afslutningsliste, der dækker tykkelsen af både mineraluld og paneler.

Multiframe til spot

Multiframes

Multiframes skjuler snitkanten i dit akustikloft, når der skæres ud til spots, lampeudtag eller ventilation til genveksanlæg.

Vi laver multiframes efter mål, så vi sikrer, de falder sammen med listerne og naturligt integrerer udsnittene.

Akustikpanel - ramme samlet i gering

Speciallavet snedkerarbejde

Vi giver dig speciallavede snedkerløsninger efter mål. Skal TV’et integreres i panelvæggen, dækker vi savsnittet med en pæn ramme, og hjørnerne samler vi selvfølgelig i gering.

Det er din garanti for en flot finish.

Akustikpaneler med inddækning ved dør

Inddækninger

Du opnår et roligt udtryk, når inddækninger ved døre og vinduer er afstemt efter panelernes farver og materialer. Vi laver inddækninger i 3 dybder, og tilpasser naturligvis, så der opstår en samlet helhed, som understreger hjemmets stil og boligens arkitektur.

De sidste detaljer

Sort kontakt på akustikpanel
Listeloft

De små detaljer er afgørende for det færdige resultat. Du skaber den sidste finesse og fuldender helhedsindtrykket, når akustikpanelerne afpasses med farven på stikkontakter, lampesteder og dæksler.

Lad os hjælpe dig

Kontakt os i dag og book et uforpligtende besøg.

Scroll to Top
Book et uforpligtende besøg

Lad os give dig indsigt

25 års erfaring med indretning og interiør
Ring på: 99 600 166