fbpx

20% på alle skydedøre og skydedørsgarderober

Kasper og Malene fik træpaneler med flere funktioner

Der gik ikke mange måneder, fra Kasper og Malene overtog nøglerne til deres nye hus i Silkeborg, før de ringede efter Insight Interior. 
Bag rækkehusets røde mursten spirede drømmen om træpaneler på de hvide vægge:

– Da vi flyttede ind, malede vi trælofterne hvide, sleb gulvene og fik dem lakeret lyse. Jeg drømte om en væg, der kunne bryde det hvide og skabe varme,
så jeg gik i byggemarkedet og så på træpaneler.

Listebeklædning med fingersamling

Insight kunne give os det resultat vi ønskede

– Ret hurtigt fandt jeg ud af, at jeg havde brug for professionel hjælp, erkender Kasper. Derfor tog han kontakt til lokale tømrerfirmaer, men ingen kunne give ham det resultat, han søgte:

– Det ville ikke blive så æstetisk flot, som jeg havde forhåbninger om.

Det var blandt andet loftet, der skrånede op til 3,60 meter, som gav Kasper og tømrerne udfordringer, for det kræver både viden og specialværktøj at montere panelerne uden markante samlingspunkter. Den indsigt kunne Kjeld Mosegaard fra Insight Interior imidlertid levere.

Fokus blev flyttet

 

Mødet med Kjeld blev en øjenåbner for Kasper, der hurtigt skiftede fokus fra panelernes design til deres praktiske funktion:

– Kjeld fortalte og viste os, at træpanelerne både kunne have et flot design og en praktisk funktion, som trækker høje lyde ud af rummet. Det var en tanke, der ikke havde strejfet mig. Jeg havde kun tænkt over, at det skulle se fedt ud. Kjeld løste et behov, jeg ikke var bevidst om, vi havde, fortæller Kasper.

Showroom i stuen

– Det blev meget håndgribeligt, at han tog sit showroom med hjem til os, og forklarede, hvorfor de lyse farver ville spille godt op mod vores indretning. Han eliminerede vores tvivl, for vi kunne med det samme se, hvilke paneler, der passede til vores stil.

– Billeder på nettet kan være misvisende, men med Kjelds eksempler kunne vi hurtigt tage en beslutning, som vi vidste, var den rigtige, fortæller Kasper.

Valget faldt på den populære, lyse eg og for at undgå tydelige samlingspunkter hen over væggen blev panelerne leveret med fingersamlinger. Det har givet parret præcis det look og den effekt, de ønskede.

Akustikpanel med fingersamling
Lyddæmpende akustikpaneler med fingersamlinger

’Det udvidede min horisont’

Hjemme hos familien i Silkeborg er de høje lyde reduceret kraftigt, og det har gjort opholdsrummet behageligt at være i:- Vi mærkede effekten med det samme, og det er en direkte konsekvens af træpanelerne. Akustikken er helt anderledes nu.

– Jeg havde brug for en professionel ekspertise, jeg ikke fik i byggemarkedet eller hos tømrerne, og derfor udvidede mødet med Kjeld min horisont. Han kunne levere den specialløsning, jeg havde brug for, fortæller Kasper.

Et naturligt maleri

Designmæssigt har træpanelerne også forandret rummet, der nu fremstår varmt og hyggeligt:

– Jeg troede, at træpaneler bare var træpaneler, men sådan er det ikke. Der er kvalitetsforskel, og Insight Interior har leveret et professionelt og æstetisk resultat, jeg er meget tilfreds med. Det er virkelig godt håndværk! Jeg har fået det, jeg har bedt om – og måske endda mere til, slutter Kasper.

Lad os hjælpe dig

Kontakt os i dag og book et uforpligtende besøg.

Scroll to Top
Book et uforpligtende besøg

Lad os give dig indsigt

25 års erfaring med indretning og interiør
Ring på: 99 600 166