fbpx

Få inspiration til at indrette boligen med akustikpaneler

Akustikpaneler kan tilpasses din personlige stil, og vi monterer dem, så de fremhæver boligens arkitektur.

Rustikt design kombineret med roligt hvidt

 

I det store køkken-alrum er der plads til hele familien, og den markante lofthøjde giver luft og åbenhed i rummet. Akustikpanelerne spiller elegant sammen med de rå mursten, og skaber en markant kontrast mellem materialerne.

I opholdsrummet ved siden af er loftet sænket for at sætte en hyggelig, intim atmosfære, som indbyder til afslapning. Loft og vægge er holdt i hvidt for at opnå fuldstændig ro i rummet.

Varmt træ møder moderne ’white look’

Akustikpaneler integreret i hvid gipsloft

Det hvide gipsloft får et blødt og naturligt modspil, når det kombineres med akustikpanelernes varme træ. I dette moderne nybyggeri er panelerne anvendt som akustikfelter, der er nedfældet i gipsloftet med et fremspring på 2 millimeter.

Hvide friser forbinder boligens arkitektoniske detaljer i den skandinaviske villa. De fastholder et ’hvidt look’, men sætter samtidig rammen om træpanelerne, så kontrasterne trækkes op.

Murmester villa renoveret med respekt for den oprindelige stil.

En smuk, gammel murermestervilla blev moderniseret med respekt for de originale stiltræk. Den trange entré blev åbnet, så familien fik lys og luft i rummet.

Akustikpanelerne understreger den store loftshøjde og skaber en stemning, som emmer af herskabelig hall.

Akustikpaneler skabte balance i indretningen

Akustikpanelerne på spisestuens endevæg skabte en hyggelig og varm stemning i hjemmet, men først da panelerne også blev monteret i opholdsstuen, fik familien den balance i indretningen, som de søgte.

Lyddæmpende akustikpaneler i stue og køkken-alrum

Smuk og stemningsfuld lyddæmpning

Store, moderne rum giver ofte udfordringer med akustikken. Panelerne på endevæggen gav familien den ønskede lyddæmpning, som gjorde det store køkken-alrum til et indbydende samlingssted gennem dagen.

Træets varme glød sætter en stemningsfuld stil, som understreges af de hvide detaljer og det mørke skifer omkring brændeovnen. Det elegante valg tilfører rummet karakter.

Akustikpaneler på terrassen bringer naturen tættere på

Loftet forlænger rummet og lader det fortsætte ud i omgivelserne, så naturen suges ind på terrassen. Det giver følelsen af at være ude og inde på samme tid.

Varme detaljer mod hvide vægge

Det varme træ bryder den hvide væg, og skaber et gyldent, blødt modspil til de moderne omgivelser.

Lad os hjælpe dig

Kontakt os i dag og book et uforpligtende besøg.

Forkælelse og velvære

Forkælelse og velvære I walk-in garderoben er der rum til at, du kan gå på opdagelse blandt dit yndlingstøj og dine sko. Den rette stemning

Læs mere »

Frihed til at vælge

Frihed til at vælge Om dit valg er at arbejde hjemmefra, studere eller at gøre en indsats i din lokale forening, så har du behov

Læs mere »
Book et uforpligtende besøg

Lad os give dig indsigt

25 års erfaring med indretning og interiør
Ring på: 99 600 166