fbpx

20% på alle skydedøre og skydedørsgarderober

Funktionelt bryggers i familievillaen

Bag de gule mursten i den klassiske villa på en stille vej i Sønderborg har ægteparret Winnie og Frederik løbende renoveret hjemmet fra 1960’erne for at skabe en moderne ramme om familielivet:

– I 2017 fik vi genveksanlæg og lagde gulvvarme i alle opholdsrum, men det gav mange slanger og rør i bryggerset, der i forvejen var ret lille. Selvom vi havde en skabsvæg med plads til rengøringsmidler og støvsuger, kunne vi ikke udnytte pladsen optimalt. Desuden manglede vi knager til jakkerne og opbevaring til skoene, som altid endte med at ligge hulter til bulter foran døren, fortæller Winnie.

Det var altså med ønsket om at minimere det daglige rod, at skjule teknikken og skabe en bryggersløsning skræddersyet til børnefamiliens hverdag, at Frederik og Winnie tog kontakt til Kjeld fra Insight Interior.

Inventar bag skydedøre og bordplade med vask

Mødet mellem moderne indretning og klassiske detaljer

Bryggerset er et brugsrum, hvor der skal være plads til funktionsmøbler som fryser, vaskemaskine og tørretumbler, men samtidig skal det også se pænt ud.

Der blev hele tiden taget udgangspunkt i vores hverdag, men Kjeld gav os samtidig noget at tænke over, så vi fik taget de rigtige beslutninger. Det var afgørende, at han kastede nye idéer ind og fremlagde smarte løsninger.

Han er meget omhyggelig og lyttende, og vi følte os helt trygge ved at overlade arbejdet til ham. Derfor lod vi også ham stå for dialogen med håndværkerne, lyder det.

Efter to dage kunne familien åbne døren til et bryggers med grovkøkken, hvor alting havde fået en fast plads:

En ny og forbedret hverdag.

Teknikken blev skjult, skabspladsen optimeret og et gråtonet spejl fik rummet til at føles større. 

– Det har sparet os for tid i hverdagen med de nye løsninger takket være Kjeld.

Især har den praktiske vasketøjssortering, der passer til en maskinfuld, gjort hverdagen meget nemmere. Nu er vi altid i bund med vasketøjet, forklarer Winnie og uddyber:

Farver og materialer går igen, og spejlet skaber et blødt, hjemligt lys. Samtidig har vi fået plads til alle vores ting, så det også er nemmere at gøre rent derude.

Skydedøre

Her kom de fra

Varmeteknik i baggang
varmeteknik
Baggang

Lad os hjælpe dig

Kontakt os i dag og book et uforpligtende besøg.

Lyddæmpende akustikloft

Samlinger på akustik loft

Et elegant loft uden synlige samlinger Lad øjet løbe langs loftet: Det langstrakte blik stopper ikke ved synlige samlinger. Insight Interior opsætter akustiklofter uden tydelige

Læs mere »
Scroll to Top
Book et uforpligtende besøg

Lad os give dig indsigt

25 års erfaring med indretning og interiør
Ring på: 99 600 166