fbpx

20% på alle skydedøre og skydedørsgarderober

Belysning - ekstra komfort i garderoben

Så snart du åbner døren til din garderobe, bliver det registreret af lyssensoren og lyset i garderoben tænder – uden at du behøver springe hen til væggen med kontakten og derefter gå tilbage til garderoben.

Soft lys forstyrrer ikke nattesøvnen

 

Hvis du kommer sent hjem eller står tidligt op, behøver du ikke at forstyrre din elskedes skønhedssøvn.

Med det dæmpede lys i garderoben finder du snildt dit tøj uden at tænde den store loftslampe, der med sine 60 watts pærer bader hele rummet i lys.

Bøjlestang med lys har indbygget sensor og fås i fleksibel bredde fra 368mm til 1200mm.

Slimlight belysning på indvendig gavl

Lys i hele garderoben

Vil du have lys i garderoben, der ikke kun oplyser dit bøjletøj, skal du vælge Slimlight, der monteres på forkanten af de indvendige gavle.

Slimlight er en aluminiumsprofil med skråtstillede sider, hvorpå der monteres et LED lysbånd. De skrå sider kaster lyset ind på tøjet, og oplyser hele skabets højde og bredde. En afblænding på profilens forkant skjuler LED båndet og sikrer at du ikke får generende lys i øjnene.

Slimlight har fjernbetjent afbryder og fås med indbygget lysdæmpning. Afbryderen kan også indfræses i skabssiden – så sidder den lige ved hånden.

Lys uden ledninger og kontaktbesvær

Du kan montere Smarry Light på undersiden af en hylde lige der, hvor du vil have lyset.

Smarry Light har indbygget sensor og er batteridrevet, så den fungerer med det samme den er opladet og du har ingen besvær med at finde en kontakt og trække ledninger.

Smarry Light skal genoplades med ca. 3 måneders mellemrum. Den tages ud af beslaget uden brug af værktøj og oplades ligesom en smartphone.

Merrytime lampe
Gallerilampe

Gallerilampen lever stadig.

Gallerilampen er meget funktionel med lyskilden placeret 18cm foran skabet og en korrekt hældning så lyskeglen kastes ind i garderoben. Med Gallerilampen bliver garderoben oplyst fra øverste hylde og helt ned til gulvet.

Gallerilampen kobles til lysnettet og kan fås med fjernbetjent afbryder og lysdæmpning.

Lad os hjælpe dig

Kontakt os i dag og book et uforpligtende besøg.

Hjemmekontor integreret i skydedørsskab

Frihed til at vælge

Frihed til at vælge Om dit valg er at arbejde hjemmefra, studere eller at gøre en indsats i din lokale forening, så har du behov

Læs mere »
Scroll to Top
Book et uforpligtende besøg

Lad os give dig indsigt

25 års erfaring med indretning og interiør
Ring på: 99 600 166