fbpx

Frihed til at vælge

Om dit valg er at arbejde hjemmefra, studere eller at gøre en indsats i din lokale forening, så har du behov for et sted, hvor du kan udfolde dine ideer og tanker.

Kræver ikke et ekstra rum

 

Dit hjemmekontor behøver ikke at have et separat værelse. Når farver og materiale tilpasses dine valg i stuen eller alle-rummet, så kan hjemmearbejdspladsen integreres uden at forstyrre rummets harmoni.

Kreativitet og Funktion

Med en skræddersyet løsning, designet til at opfylde dine ønsker og behov, bliver der plads til både ringbind og kreative tanker.

Hyldernes dybde kan varieres efter behov. En hylde, der anvendes som bordplade, er ekstra dyb, så der er plads til både PC og tastatur, mens hylder til bøger og ringbind tilpasses bøgernes dybde.

Har du valgt at have skydedøre foran hjemmekontoret, kan du lukke døren til fyraften. Så er kontoret gemt væk, og der er plads til andre aktiviteter.

Lad os hjælpe dig

Kontakt os i dag og book et uforpligtende besøg.

Frihed til at vælge

Frihed til at vælge Om dit valg er at arbejde hjemmefra, studere eller at gøre en indsats i din lokale forening, så har du behov

Læs mere »

Passer akustikpaneler til vores bolig

Få inspiration til at indrette boligen med akustikpaneler Akustikpaneler kan tilpasses din personlige stil, og vi monterer dem, så de fremhæver boligens arkitektur. Rustikt design

Læs mere »
Book et uforpligtende besøg

Lad os give dig indsigt

25 års erfaring med indretning og interiør
Ring på: 99 600 166